sans soucis

 

 

 

 

sans soucis

Sans Soucis

Sans Soucis grundades 1939 i Baden-Baden som är känd för sina varma källor med mineralrikt, välgörande thermalvatten. Sans Soucis har haft en otrolig framgång världen över och finns idag i fler än 50 länder, i Sverige sedan 60-talet.

Sans Soucis är mycket hudvänligt och ett av marknadens mest milda alternativ med minimala halter av konserveringsmedel, färgämnen och dofter. Märket är uppbyggt kring det mineralrika, heta thermalvattnet och innehåller till största delen helt naturliga ämnen!

 

Nimue

Nimue är den nya generationens derma cosmeceutical serie med en unik avancerad antiage-teknologi. Produkterna motarbetar hudens biologiska nedbrytning och skyddar mot yttre negativ miljöpåverkan.

Hemligheten bakom de fantastiska behandlingsresultaten är den rätta koncentrationen i den rätta kombinationen och i de rätta styrkorna av Alpha Hydroxy syror och A-vitamin samt anti-oxidanter som Alpha Lipoic syra, C- och E-vitamin-estrar.

Nimue lär huden använda sina egna naturliga funktioner för att återställa och bibehålla en hälsosam balans och innehåller inga artificiella doftämnen eller mineraloljor!

 

sans soucis

sans soucis